Vind als eerste

de juiste kandidaat!

Met TalentWatch vergelijk je alle kandidaten op meerdere jobboards in slechts een paar klikken.

Gratis proefaccount aanvragen
computer
  • Bereik alle kandidaten
  • Verhoog je effectiviteit
  • Bespaar een hoop tijd
  • Vind als eerste een kandidaat
  • Aangepast op jouw zoekprofiel
  • 24/7, overal & altijd

TalentWatch voorziet in meer dan 90% van alle jobboards in Nederland.

Jobboards, zoekprofielen en nieuwe kandidaten:
alles in één tool.

Talentwatch is een 24/7 beschikbare, responsive en op maat gemaakte search tool met een continue stroom van nieuwe kandidaten op basis van jouw zoekprofielen.

TalentWatch is gekoppeld aan de accounts van jouw jobboards, zodat je doorlopend en in één oogopslag zicht hebt op alle nieuwe kandidaten die matchen met jouw zoekprofielen.

Gratis proefaccount aanvragen
profiel
over talentwatch

24/7 direct resultaat van nieuwe kandidaten

TalentWatch vereenvoudigt en versnelt je recruitmentproces, zodat je efficiënt bezig kan zijn met het matchen en plaatsen van nieuwe kandidaten.

TalentWatch biedt de mogelijkheid om je zoekprofielen in te richten naar priority, zodat je snel resultaat ziet van nieuwe kandidaten voor jouw belangrijkste projecten.

Gratis proefaccount aanvragen

Onze software biedt een volledig nieuwe kijk op jobboards.

Vraag je gratis proefaccount aan!

Automatisch Zoeken

TalentWatch vindt 24/7 nieuwe kandidaten in al jouw jobboard accounts op basis van de ingestelde zoekprofielen. Door de automatische alerts ben je er als eerste bij en vis je niet achter het net.

Uniform Overzicht

TalentWatch presenteert de resultaten van alle zoekopdrachten uit de verschillende jobboards in een efficiënt en uniform overzicht. Vanuit dit overzicht kunnen kandidaten verder worden geselecteerd door middel van een score- en sorteringssysteem.

Prestatie inzicht

Naast het vinden van kandidaten geeft TalentWatch ook inzicht in hoe de verschillende jobboards en zoekprofielen presteren. Heldere analytics die gebruikt kunnen worden om het recruitment proces verder te stroomlijnen.